2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Hakikaten yangınlardan korunmak ciğerin gerçek olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir evgin vaziyet çabucak insanların binayı güvenle terk etmesini sağlar. Ayrıca bina içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine güçlük evet.

Yangın emniyetliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz koca başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın Kapısı Elbette Asılmışr? Her binanın sahip olduğu meydan ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan ekipler tarafından bünyelmaktadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlamlanabilir.

Yangın kapısı montajı tamamen profesyonel şekilde örgülması gereken ve imalatta mükemmellik şekilde ortaya çıkan üründe yanlış strüktürlmaması gereken bir sorunlemdir.

Özellikle Türkiye'de daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI yani İtalyanın yöresel standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen muhalifmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile muteber standart TS EN standartlarıdır. 

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri süflidaki şekilde sıralanabilir:

Sıcaklıkla genleşerek kötüı sızdırmayan özel conta ve coşkunluke dayanıklı cam takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangına dayanıklı ivedili çıkış kapıları, ölçün kapılara gereğince elan pahalı evet. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den çıbanlayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve kâraretler kullanılır.

Report this wiki page